Kestävät pohjoiset taimet Simosta

040 7499 457

Simosta kestävät pohjoisen taimet

Kaikilla taimillamme on pohjoissuomalainen alkuperä: tuotantomme perustuu pääasiassa lappilaisiin kantoihin. Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia pensaita, puita ja perennoja sekä koriste- että hyötykäyttöön. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kattavasta tarjonnastamme.

Ota yhteyttä »

Aukioloajat Taimien vähittäismyynti -sivulla!

Pensaat

Pensasvalikoimastamme löydät kasveja jokaiseen mahdolliseen käyttötarkoitukseen. Astiataimillamme voit tehdä istutuksia koko sulan maan ajan.

Perennat

Meiltä löydät monivuotiset kukat ja koristeheinät näyttäviin ryhmäistutuksiin niin kotipihalle kuin puistoalueillekin.

Marjapensaat ja marjakasvit

Valikoimistamme löytyvät marjapensaiden ja -kasvien taimia: herukat, tyrni, pensasmustikka, vadelma, karviainen sekä mansikat. Saatavissa myös marja-aronian, marjasinikuusaman ja marjatuomipihlajan taimia.

Lehtipuut

Lehtipuuvalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin tutuista kotimaisista kuin erikoislajikkeistakin. Esimerkiksi kotipihlaja on pihan kaunistus ympäri vuoden ja runkomarja-aronia mahtuu pieneenkin pihaan. Astiataimiamme voit istuttaa koko sulan maan ajan!

Havut

Havupuut ja -pensaat säilyttävät kauneutensa vuoden ympäri. Havuista löytyy sekä matalakasvuisia istutusryhmiin soveltuvia mm. kataja- ja tuijalajikkeita että korkeiksi runkopuiksi kasvavia mänty- ja kuusilajikkeita.

Hedelmäpuut

Kasvatamme pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvia omenapuita. Lajikkeina mm. Pirja, Borgovskoje, Kersti.

Ruusupensaat

Pensasruusuilla kukkaloistoa pihamaalle.

Köynnökset

Köynnöksillä on monia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Valikoimissa mm humala.

Hyötykasvit

Kasvatamme mm. raparperia ja ruohosipulia. Tuotannossa myös lappilaisia luonnonkasveja joita voi hyötykäyttää: tenonajuruoho, tunturipoimulehti, väinönputki.

Ota yhteyttä »